Здравей Гост

Вашето мнение има значение

  • 17 Отговора
  • 5558 Прегледи
Re: Вашето мнение има значение
« Отговор #15 -: Ноември 08, 2011, 06:50:29 pm »
Момичета ,форума е страхотен често чета тук и се чувствам добре, но сега се обръщам към Марая:
Идеята ти Марая за среща на съфорумците е невероятна,аз ще чакам с нетърпение какво сте измислили ::) :) ::)

*

akruks

Re: Вашето мнение има значение
« Отговор #16 -: Ноември 08, 2011, 10:24:47 pm »
Харесва ми и факт е, че в момента съм тук, а не пред тв да гледам филм  :)
Астрологията ми е интересна дотолкова, че може да ми помогне да опозная по-добре себе си, а от време навреме хвърлям по едно оченце върху картите на близките :kiss2:
Благодаря на напредналите съфорумци, които откликват на поставени въпроси и на Марая, която е осигурила място за това. Успех!

*

Неактивен Марая

  • *****
  • 7991
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Вашето мнение има значение
« Отговор #17 -: Юни 05, 2012, 11:24:40 am »
кokolino,

   благодаря за предложението да се задълбочиш в картата ми! Приемам,стига да не те затруднявам! Относно въпросът ти,мнението ми за този форум се базира на сравнения.Да,най-обикновени сравнения между различните форуми за астрология. Може би няма форум,който да не съм чела,и това,което ми прави впечатление тук,е първо-стройната организация на сайта,малкона брой раздели,с изключително задълбочена информация,и без разпиляване в теми,изван астрологията.Второ,изключително високото ниво на знанията на модераторите,и на по-голямата част от участниците в дискусиите.Да не би всички да сте професионални астролози?!Харесва ми и духа на сътрудничество,който липсва в другите форуми.В повечето се набляга на съперничество и съревнование,кой е по- и най-,много  често се разменят обиди,стават скандали...Защо казвам,че се възхищавам  на пишещите тук.Други биха използвали глагола "завиждам",но не и аз! Имам предвид,че мога да оценя колко време,търпение и постоянство са нужни,за да се придобият подобни знания.Бих искала и аз да съм добра като вас,но не съм! Иначе не съм нова в материята,напротив,откак се помня,винаги съм се интересувала от астрология,и все оЩе нещо неудържимо ме привлича към нея...Начинаеща съм по отношение техническата част и тълкуването на картите. Това е. Други въпроси?

Това има значение за всички...
Благодаря за оценката Дима! :829: