Здравей Гост

Специално

  • 0 Отговора
  • 204 Прегледи
*

Неактивен Марая

  • *****
  • 8002
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Специално
« -: Август 12, 2020, 04:09:57 pm »
Приемане на пътя към знанието и просветлението.

Накшатрата в която попада твоята Луна се нарича Мригашира. Излъчваш качества като доброжелателност, чар, променливост, състрадание, игривост и веселие. Скромността и нежността ти понякога се бърка с малодушие, но ти си много силна, непоклатима и дори ядосана, ако е необходимо.
С една дума - търсач. Мригашира е много любопитна и е подобна на Раху в това. Търсиш нови преживявания , но това носи истинско удовлетворение и полза само ако допринася за постигането на основната ти цел на живота, в противен случай удовлетворението е временно и тогава идва ред на тъгата и разочарованието .

Имаш различни артистични таланти.Трябва да се научиш как да привеждаш нещата до край.

Много умна, умееш лесно и бързо да изучаваш много предмети. Талант за интелектуална работа. Поради склонността си да разсейваш вниманието  често страдаш от психически стрес, нервно изтощение и други заболявания. Възползвай се от разходки на чист въздух, упражнения. Танци също препоръчвам.

По правило личностите на Мригашира имат стройна физика и деликатни черти на лицето, младежки, усмихнати, весели, безгрижни. Външният им вид и приятното им поведение създават усещане за крехкост. В същото време те са неуморни и може да изглеждат странни, неспокойни.

Обичаш живота и знаеш как да му се наслаждаваш. Очарователна, спонтанна и ентусиазирана ти се радваш да общуваш с хора. Роден сатирик, добра спътница и съветник, велик ценител на пеенето, красивата устна и писмена реч. Въпреки таланта за общуване, по природа са плашлива и плаха. Не обичаш конфликтите, затова си много внимателна при избора на приятели.

Вродената предпазливост и способността да чувстваш опасностите те прави много подозрителена, което донякъде намалява семейното щастие. Както всяка друга накшатра, управлявана от Марс, Мригашира води раздора поради подозрения и невнимание към нуждите на партньора. Имаш силно влияние в наталната карта на планетата Марс, и понякога изпитваш известна степен на дисхармония в брака. Ако обаче двамата съпрузи си дадат лично пространство, то благодарение на нежността и очарованието ти, имаш гарантирана стабилност във връзката.

Твойте изводи и убеждения се основават на опита. Въпреки цялата си лекота, ти си  много постоянна във възгледите и мненията, и никога няма да направиш отстъпки в спор.

Задачата ти е да преминеш през различни житейски ситуации и в крайна сметка да осъществиш истинската си цел.
Може да имаш подозрение и силна привързаност към материалните неща.

И въпреки това има отсъствие на строги принципи, разнообразни способности, срамежливост, добра реч, енергия, богатство и склонност към усещане за удовлетворение .

Добри пропорций на тялото. Ще запазиш стройна фигура дълго време. На лицето ти се открояват много изразителни очи.

Склонност към креативност, бърза мисъл и остроумие, общителност, проницателност , интересен събеседник, остърър език .  Обичаш бижута.

Активен социален живот. Предаността и любовта към съпруга не отменя желанието да го държиш под свой контрол.

Като цяло добро здраве, въпреки че понякога има проблеми с женските органи и болка в раменете.
Истинност, прозорливост, добри умствени способности  и, уви... завист от другите.

Гори, ниви и ливади. Селища, малки градове. Спални. Детски площадки, шезлонги, места за забавление. Разсадници и детски градини. Улици, пътеки, пътища. Музикални студия, работилници на художници. Малки магазини и базари, места за търговия. Клубове за астролози и екстрасенси. Всички места, свързани с горните професии са места на които ще имаш подкрепа и късмет.

Качествата за бърз портрет : привлекателност, склонност да влияеш на хората, очарование на хората, разбиране на мистичната страна на живота, склонност към мистицизъм, търсене на истината, изящни черти на лицето, които ведическите произведения сравняват с появата на елен, ентусиазъм, приказливост. , добре изнесена реч, доста подвижен ум и голяма любов към пътуването.

Слънце в Бхарани
Интелигентност, такт, слава, уважение към другите, сигурност, креативност. Проблеми с гняв и гордост, войност , богатство, високо положение в обществото но и предателство на приятелите.
Атрактивност, приятни маниери, добро образование
Любовен брак, семейно щастие, добри деца. Неочаквано богатство, печалби. Възможни приходи от корабоплаване, нефт, море.
.