Здравей Гост

Революция в мислите еволюция в съзнанието

  • 0 Отговора
  • 212 Прегледи
*

Неактивен Марая

  • *****
  • 8002
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Хора , приятели , съмишленици , другомислещи , врагове , близки и далечни ...прочетете преди да лайкнете. А когато споделяте , посочете източника - държа на думите. В много от лайфовете съм споделяла някои неща , но когато са написани не се губят!
Свидетели сме на тиха революция. В нея няма бой, палежи , насилие. За нас в България тя е  революция срещу Мафията и статуквото , срещу олигархията. Но на фона на световните събития , тази революция е вследствие на ЕДНА НОВА ДОБРЕ ПЛАНИРАНА СВЕТОВНА "РЕВОЛЮЦИЯ" НАРЕЧЕНА КОВИД 19. (за нея друг път ще говоря -разбирай пиша.)
Та ...Всяка революция е добре планирана. Но всяка изяжда децата си. ☺️
Интересен феномен , все пак тя е в международен план, или не се интересува от границите на даден суверенитет , а от глобални промени!
В случая "революцията" се подхранва от някакво мощно енергийно влияние, което действа глобално и подтиква към действия, отрицания, отхвърляне на старото...За това естествено са наясно единствено тъй наречените просветлени (illuminati) 😅
За да има революция обаче се изисква колективен разум или множество от хора или тълпа.Революцията я свързвам с катарзис на поколението. Това е още една нова възможност за придобиване на опит на колективния разум.Каквото горе , това и долу! Каквото вътре-това и вън!
Онова отгоре е вътре във всеки от нас! И в този смисъл няма горе и долу има тук и СЕГА!
Тук основното значение коренспондира с една нова нагласа характерна от астрологическа гледна точка на планетата Уран.
Мощното енергийно влияние генерира интересите на колективния разум , чрез идеите на индивидуалния. В този смисъл всяка енергия ,която е концентрирана и изпратена в определена посока , освобождава място за нова. В рамките на един човешки живот преходите са неизбежни , но преди всичко пробудени от страха , като основна движеща единица.
Просветлените са много , но избраните да светят малко!
Съмнението , че  този или онзи ще дойде е характерно в подобни времена и ситуации. То почива на основната почва- липса на вяра. Феномен , който не познава и признава възрастови граници... Страха и диктатурата са водещи , защото само чрез страх може да има диктатура.
Въпроса винаги опира (от месеци го чета) до водач и лидер.
Замислихте ли се какви качества трябва да притежава водача? Разпознавате ли го ? Не с имена , а с характеристики.
Защото за мен качествата , които следва да има лидера са няколко и са в основата на всеки индивидуален разум:отговорност ,мотивация
емпатия , умение да водиш хората ,усет към потребностите  на другите ,отношение към промените , увереност , толерантност , прозрение , далновидност. Още много изисквания имам аз , но хайде и тези стигат.
Е , ВИЕ ПРИТЕЖАВАТЕ ЛИ ЧАСТ ОТ ТЕЗИ КАЧЕСТВА? Защото , за да изискваме от фругите , трябва да притежаваме онова , което изискваме от тях. ОТ ТУК ЗАПОЧВА ПРОМЯНАТА! Или променим ли отношението си и себе си , ще се променят и управляващите.
Колективния разум има цели и ги следва ,  Лидерите си искат средата.
Стив Джобс НЯМАШЕ да бъде Стив Джобс в коя да е друга страна. Той бе възможен единствено в САЩ.
Какъв "лидер" щеше да бъде Т. Живков в САЩ, но ето, че у нас бе възможен. Лидерите са " Лидери на своето време ! " Едва ли някой Индиански Вожд би могъл да оглави съвременна Корпорация. И причината не е само в липсата на подходящо образование. Доволно образовани хора без лидерски качества има.
Въпроса е индивидуалния разум да работи за колективния , а не обратното според моите виждания. Ако се слее индивидуалния с колективния по причини които биват наложени , това гарантира участие в матрица.
По въпроса с лидерите си мисля , че не индивидуалността , а обслужването на колективния разум излъчва определена индивидуалност в своя полза.
Нима поколението на 60-те  не отрича комунизма , като грешка на предходни поколения?
 В този смисъл можем да говорим за колективна карма.
Значи , че всяка "грешка" води след себе си нова "грешка" на колективния разум. В случая говорим за връщането като нов модел на поведение и ново изискване , в резултат на колективния ум , които е във вечно търсене и отрицание.
Свободата , която ни е дадена не е чиста форма свобода. Ние сме свободни само в мислите си , останалото като значение на думата е по-скоро утопия.

МИСЛЕТЕ БЕЗ СТРАХ , БЕЗ КОЛЕБАНИЕ И ЩЕ БЪДЕТЕ СВОБОДНИ!
Революция в мислите еволюция в съзнанието....