Здравей Гост

Пълнолуние телец-скорпион

  • 0 Отговора
  • 144 Прегледи
*

Неактивен Марая

  • *****
  • 7991
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Пълнолуние телец-скорпион
« -: Май 20, 2020, 06:39:09 am »
19°46'51 по оста телец - скорпион или оста на притежанията. Слънцето попада в накшатра управлявана от Луната и Меркурий , а Луната попада в накшатра управлявана от Меркурий и Юпитер. Фаза  пълнолуние 05.06.2020г.

Основен акцент ще бъде защитата на семейството.,  Въоръжение, мини и инжинери , полиция, персонал на ООН и експерти са засегнати. Темата  подкупи и други съмнителни видове покровителство ще предизвикат недоволство и много приказки. Неща  свързани със свръхестествения свят ще бъдат обсъждани от хората.
Достойни, способни личности ще изникнат изведнъж от нищото..
Селското стопанство и свързаните с него отрасли Производители , преработващи суровини за храна. Билкарите. Мода, красота, удоволствие и индустрията за свободното време ,игрални зали . Автомобилна и петролна индустрия. Барове, ресторанти и хотели. Продавачи на риба и други морски дарове. Морска и корабостроителна промишленост банки и финансови институции.са темите на това пълнолуние.
Благоприятни дейности Всички начинания, изискващи стабилен резултат, са много благоприятни. Начало на строителството. Селскостопанска работа като засаждане и сеитба. Търговски и финансови дела.

Депресирани, негодуващи през този период, са характерни  отношенията чрез сила. Рутинни дейности. Действия , предизвикани от егоистични мотиви или желания да бъдат в центъра на вниманието политици , полицай , държавни служители. Използването на другите за собствени егоистични цели става явно по това време.
Столици. правителствени сгради. места, свързани с медиите и телекомуникациите, болници са акцент през периода.