Здравей Гост

Тежки месеци за правителство и парламент

  • 1 Отговора
  • 200 Прегледи
*

Неактивен Марая

  • *****
  • 7991
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Тежки месеци за правителство и парламент , не само за народа.
5 юни е ключова дата както за Премиера така и за Парламента и ЕС.
Като цяло 2020 г, е наситена с множество предизвикателства както у нас така и в световен мащаб. Огромния потенциал на космическите транзити обуславя тотална промяна и адвкватни действия свързани с нея, Старите и познати маниери са губещи.

Както писах вече от 7 април 2020 рязко ще намалеят както заразените , така и жертвите на корона вируса. Предстоящите транзити на определени планети свързани с късмета  и просперитета ясно подсказват , че парите са основен проблем в световен мащаб.Ужаса от икономическата криза ще бъде осъзнат от целия свят.

Видно от картите на 44 парламент , картата на присъединяване към ЕС и картата на Премиера важните теми са договори , ново начало , осветяване на тайни , задкулисни и скрити неща и много пари. Основно обаче е колективното действие неосъзнавано  от силните на деня ,което ще предизвика протести ,масови безредици , гняв и омраза около датата 5 юни 2020.
 
Ще има огромни сътресения в ЕС , които ще се отразят у нас. ББ няма да изкара пълен мандат и ще носи отговорност . Основен въпрос е кой е духовния и широко скроен лидер ,който да поеме волана на държавата. Защото промяна ще има. Ако не доброволно то доброзорно. Държавата ще
намери духовни водачи  и мъдри хора  ,които ще участват дейно с добри и правилни съвети.

Април е времето в което народа ще започне да задава неудобни въпроси , ще започнат искания на бедстващи и гладни хора. Единствен шанс да се спре назряващият сериозен конфликт е финансова компенсация.

ще допиша....
« Последна редакция: Април 06, 2020, 05:49:39 am от Марая »

*

Неактивен Марая

  • *****
  • 7991
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Тежки месеци за правителство и парламент
« Отговор #1 -: Април 07, 2020, 05:25:24 am »
Видно от планетите , които се движат по строго определен начин Пълнолунието на 9,04,2020г, попада в 3-ти дом от картата на правителството.
Съседни страни са във фокуса , проблеми по границите , ще се наложи намеса на войската .Не излючвам проблеми с транспорта - сухопътен и въздушен. Правителството ще има проблем с медиите.Опити за вменяване на вина у народа няма да липсват. Ще станем свидетели на раздори , интриги и клюки в МО.
СЛЕДВА период на намаляваща луна и всички договори сключени през  периода ще бъдат ревизирани и анексирани.
На 23 .04.2020 новолунието се случва в 9-ти дом. Нов долад на съдебната система ще разтресе високите етажи на властта и ехото му ще стигне до ЕС. Това ще отключи народното недоволство.
Свидетели сме на ежедневни манипулации от страна на правителството. Маниерите които се разпознават са на социопат , нарцисист и психопат.
Добрата новина е, че независимо дали си имаме работа с психопат, социопат или нарцисист, ние всички притежаваме собствени защитни механизми, които са нашата интуиция и нашето усещане за добро. Ако нещо постoянно не е както чувстваш, че би трябвало да бъде, довери се на собствената си преценка, не на това, което някой друг постоянно ти повтаря.

Въвеждането на думи и знаци в психиката на човека води до преобразуването им в съзнание.
Бебето има психика, но няма съзнание. Кучето също- то разбира, но не съзнава. Кардиналната разлика между човека и животните е, че хората са знакови същества, а животните не са. Знакова е културата. Съзнанието е затворена и реализирана психика посредством думите и знаците.
СЪЗНАВАНЕТО е психична активност, основана на думите и на понятията, на опита на човечеството за достигане до идентификация, до знание на нещата такива, каквито са. Думите и знаците ни позволяват да различаваме /дискриминираме/ и  да идентифицираме предметния свят на основата на маркирането на неговата същност...... Това се постига благодарение на СИГНИФИКАТИВНАТА функция на думата..... Всяка дума означава нещо. Тя има значение!!! Значението на думата е понятието.  Думите имат понятийна тежест. Съзнанието е с понятийна психика, животните не боравят с понятия. Очовечаването започва с учене на думи....Или Осъзнаването на нещо следва да премине през едни етапи в съзнанието...
Свободата е висша форма на осъзнаване, на отговорност и разбиране....A видно от случващото се липсва.

ще дописвам