Здравей Гост

Щаба греши

  • 0 Отговора
  • 177 Прегледи
*

Неактивен Марая

  • *****
  • 7991
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Щаба греши
« -: Март 31, 2020, 06:03:34 am »
Не ми се иска върху една кръгла земя да търся остри ръбове ,както и да съдя другите . 
Нали казват , че съдейки другите съдим себе си. 
По-важна е реакцията ни , която е наше право , а не поведението и мнението на другите.

От дни изследвам какво е онова нещо в небето ,което накара СВЕТА да се събуди .
Модерната западна атрология тръби цикъла на Сатурн и Плутон , но аз не мога да се съглася с това , защото нито една от двете планети няма отношение към белите дробове - пневмония.
Нито Сатурн може да доведе до подобно разширение ....Напротив.

Не искам да бъда съдена от практикуващите западна и не я отричам , но смятам , че древната ведическа астрология има по-точен инстртументарим в предиктивната си част.

И така слънчево затъмнение в съзвездие стрелец - 9ти дом учител, духовно учение, духовност, интуиция, благотворителност, добродетели, дълг, медицина  ,господар на знака е Гуру- Юпитер.Мъдростта, духовността, дисциплината, религиозността, късмета и просперитета. Най-благоприятният сред всички планети е показател за благочестие , давайки както духовни, така и материални ползи. Гуру е дхарма-карака, показател за духовни заслуги , както и показател за духовен учител и връзка с него.
Това е планетата на разширението и експанзията ,липсата на граници ....,но и онзи съдия пазител на закона. Гуру обаче е и учителя .

Ефекта на коронавируса се дължи на комбинацията от гуру -Юпитер и Кету - Лунен южен възел. Раху -Северния лунен възел се намира в Близнаци 3-ти дом свързан с посвещаване на духовни практики с дихателните пътища . Тютюн,наркотици ,алкохол ,торове ,пестициди ,пластмаси и полимери ,животинска кожа ,дезинфектант ,отрови ,фармацевтични продукти ,дим ,тайна ,хитрости са свързани с Раху.Той е вид глад, облян от алчност, който може да не намери удовлетворение. Хора , които са под влиянието на тази планетна енергия, търсят незабавно удовлетворение.Той е заклет враг на светилата и влияе неблагоприятно на ума и егото. Неговия годподар Меркурий е невидим до 25-ти април и в съзвездие Риби е в лоша позиция. Лъжи , при това много . Лъжи за много пари.
 
Гуру има силата да трансформира нещо което изглежда малко в нещо глобално. Ето защо от декември 2019 г. започна глобалната осведоменост за коронавируса.

Юпитер, движещ се към съзвездие Козирог на 7-ми април ще е направил ингрес, където е точката на разрушаване на съзвездие Стрелец и  ще доведе до отслабване на силата си ,а  по този начин отслабване на пандемията коронавирус.Това означава, че лечението, което вероятно все още няма да може да излекува вируса,(поради мутации) ще стане достъпно. Въпреки това ефектите от вируса вече няма да са толкова опустошителни.

Слънцето, ще премине в съзвездие Овен на 15-ти април, преминавайки през първата накшатра АШВИНИ ,която се свързва с лекарите и лечението ще доведе до откриването на лекарство за коронавируса. Поради благоприятното положение на Слънцето, лекарството ще бъде приложено в международен план. Давам два-три дни около тази дата , когато ще чуем ЕВРИКА. Това няма да е всичко ...,но ще бъде началото на края. Въпреки това до 15-ти май фермацевтичните компании ще се въздържат от производство.

Огромна е силата на Венера - Шукра през периода . До юни тя е в своята обител Телец. Основна тема са комфорта и парите.В това съзвезие тя е практична .

Много лъжи свързани с пари , много надежди.

Тази прогноза не засяга САМО БЪЛГАРИЯ тя е монданна и късае целия СВЯТ.

КОПИРАНЕТО НА ВСЕКИ МАТЕРИАЛ, ОТ ТОЗИ САЙТ, Е ВЪЗМОЖЕН САМО СЛЕД КАТО ПОСОЧИТЕ ЛИНК КЪМ ИЗТОЧНИКА!
чл.172а от НК
чл.18 ЗАПСП
« Последна редакция: Март 31, 2020, 06:16:01 am от Марая »