Здравей Гост

РЕЙКИ ИЗЧИСТВА ОРГАНИЗМА ЗА 21 ДНИ

 • 2 Отговора
 • 542 Прегледи
*

Неактивен Марая

 • *****
 • 7991
 • ПРОСТО МАРАЯ!
РЕЙКИ ИЗЧИСТВА ОРГАНИЗМА ЗА 21 ДНИ
« -: Декември 02, 2018, 11:08:32 pm »
РЕЙКИ ИЗЧИСТВА ОРГАНИЗМА ЗА 21 ДНИ
11-04-2017 06:59

Рейки изчиства организма за 21 дниЯН енергията прогонва токсините и стреса, ИН пази яйчниците и простатата
Енергиите на Вселената – ЯН и на Земята – ИН, ни изпълват с живот с всяка глътка въздух. Когато балансът между тях се изгуби, аурата се „пропуква”, чакрите се „замърсяват” и се отключват различни болести. Това разкрива гранд мастер Екатерина Стоянова, която е основател и ръководител на Български Рейки Център. Как да почерпим от космическата енергия и да се свържем със земната? Clinica.bg потърси отговорите от специалиста по енергийна медицина.
Какво е Рейки? Космическа енергия на жизнената сила на Вселената, отговаря Екатерина Стоянова. Старинната система за възстановяване на баланса е известна още времената на Буда, но се е възродила в края на 19 в., благодарение на японеца д-р Микао Усуи. При Рейки „посветеният” концентрира в себе си ЯН енергията и чрез ръцето си я предава на пациента. Сеансите са подобни на масаж. Четири – извършени в последователни дни, са достатъчни, за да се изчистят всички енергийни центрове. Процесът на детоксикация започва още след първия. Но е нужно пациентът да помогне на мастера, като приема повече течности и приема по-леки храни. Рейки помага при различни здравословни проблеми, като за отстраняването им е необходим различен период от време, обяснява Екатерина Стоянова. Понякога може да има ефект с няколко сеанса, друг път

лечението може да продължи до 2 години
ВИЗИТКА

Екатерина Стоянова е основател и ръководител на Български Рейки център и гранд мастер с 20-годишен опит в системите за самоизцеление и духовно самоусъвършенстване. Провежда различни семинари и води медитации – релаксиращи, регресивни, динамични (медитации на Ошо Раджнеш). Стоянова предприема много духовни пътувания до Индия, Египет, Божи гроб в Израел, както и до енергийно заредените места в България.

Рейки не е просто терапия от Изтока, а може да се превърне и в начин на живот. След първите четири сеанса всеки може да бъде посветен и научен как да направлява космическата енергия. 21 дни са нужни за трансформация и изчистване на енергийното ни тяло и организма. Това се постига с ежедневни сеанси всеки ден, които „ученикът” прави сам. Рейки ни лекува, като полагаме ръцете си на различни места. Посветеният има различни усещания в тялото и дланите си – като затопляне, мравучкане или бодежи. По-този начин той усеща как протича енергията. И къде е необходимо да задържи за по-дълго време дланите си. С времето ръцете се научават в кои зони тялото има нужда от повече енергия. Например – може преди сън да сложим длани на гърдите си, за да подсилим сърдечния център. Ако ги поставим под и над пъпа ще  мобилизираме „ки” (вътрешната ни енергия),

а върху гърлото – ще се освободим от притаените емоции

обяснява Рейки мастерът.
Главният източник на всички болести и страдания са именно напрежението и вътрешните ни конфликти, категорична е Стоянова.  „Те се появяват от невежество, във всеки миг, в който се гневим или позволяваме на негативните чувства и очаквания да се трупат”, обяснява мастерът. „Раждаме се с уменията да си служим с енергията. Децата до 2 години са естествен проводник на ЯН. Но тъй като никой не развива тези знания – учим малчуганите на много “по-важни” неща, те закърняват. Но могат да бъдат събудени и това е, което прави един учител в Рейки – обръща се към вътрешните ресурси на човека, настройвайки способността му за самоизцеление”, уточнява Стоянова, която има вече 20-годишен опит.
Как се постига това? Рейки снема физическите и емоционални напрежения и стреса, които се натрупват още в детството, обяснява мастерът. Възстановява нормалните енергийни потоци и активизира вътрешните процеси на обновление и подмладяване на организма. „Това, на първо място,

става чрез освобождаването от токсини и шлаки

То стимулира възстановителните процеси, повишава тонуса, възвръща бодростта, силата и издръжливостта”, обяснява Стоянова. Но признава – Рейки е просто „основното училище” в енергийната медицина. Онези, които искат да се самоусървършенстват, трябва да овладеят и ИН – вибрациите на Земята. Двата потока – единят отгоре, другият – отдолу, е нужно да се смесват хармонично в тялото ни. „Ние, хората, сме свързани със Земята и сме носители преди всичко на ИН енергията. Затова и, когато спрем да растем и преминем първа младост, долните чакри започват да работят по-слабо. Така например при жените започват проблеми с яйчниците, а при мъжете с простатата”, обяснява Екатерина Стоянова. „Когато се научим да работим с ИН, тя се издига нагоре по тялото и спомага за събуждането на Кундалини – „заспалата енергия””, уточнява специалистът по източна медицина. Неслучайно този запас от жизнени сили е изобразяван в митологията като

змия в основата на гръбнака, свита на кълбо между първа и втора чакра

Веднъж „събудена”, Кундалини започва да се движи нагоре по енергийните центрове, да лекува и да просветлява духовно. Затова и този запас най-лесно може да бъде „отключен” с медитация – например на учителя Ошо Раджниш – система, която Стоянова препоръчва.
Самата тя се опира на няколко основни метода. Първият е озонтерапията, който помага за изчистване на кръвта и стимулира имунната система. „Често го комбинирам с „Пранава“, който е ефективен срещу енергийните блокажи”, уточнява мастерът. Тя практикува и древните есейските практики, при които енергията излиза директно от сърдечния център и действа релаксиращо. Най-мощната система, с която работи Стоянова, е „Щит” – при който понякога е достатъчен само един сеанс за възстановяване на баланса на организма.
„Най-важното нещо при работа, с който и да е енергийен метод, е да погледнем болестта или проблема си от друг ъгъл”, обяснява мастерът. „Принципите на Рейки са – именно днес не се гневи. Именно днес не се безпокой. Именно днес бъди изпълнен с благодарност за всичко съществуващо. Именно днес усърдно работи. Именно днес бъди добър с другите”, обяснява мастер Екатерина Стоянова.
 
У ДОМА

„Заземяване” сваля кръвното
 


Как да се изчистим от отрицателните енергии и натрупаното напрежение сами у дома? Екатерина Стоянова ни разкрива прост метод, с който можем да се освободим от стреса и да се детоксикираме. Какво трябва да направим? Сядаме удобно на стол, с ръце на бедрата и с длани нагоре, затваряйки очи. Дишаме бавно и дълбоко, като следим всяко движение на гръдния си кош. След което си представяме, че от стъпалата ни излизат корени, които продължават надолу през етажите и слизат към центъра на земята – до ядрото й. Седим така, докато почувстваме особени усещания в краката си (затопляне, натежаване, мравучкане) и те са еднакви и отляво, и отдясно. Продължаваме да мислим за корените, докато те се изравнят. Понякога това може да става по-бързо, друг път по-бавно – зависи от състоянието ни. Така даваме възможност там, където има блокирала отрицателна енергия, тя да отиде в Земята. И едновременно да се освободи място на новата, чиста, божествена енергия.
Упражнението, което се нарича „заземяване” е изключително ефективно при високо кръвно, болки в сърдечната област, корема и гърба, обяснява Стоянова.
https://clinica.bg/2003-%D0%A0%D0%B5%D0%B9%D0%BA%D0%B8-%D0%B8%D0%B7%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0-%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B7%D0%BC%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-21-%D0%B4%D0%BD%D0%B8

*

Неактивен Марая

 • *****
 • 7991
 • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: РЕЙКИ ИЗЧИСТВА ОРГАНИЗМА ЗА 21 ДНИ
« Отговор #1 -: Декември 02, 2018, 11:30:20 pm »
НАЙ-ЧЕСТИТЕ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА РЕЙКИ
21.02.2018   · by Iva Miteva-Slavcheva   · in РЕЙКИ.   ·
reikihealingХората, които възнамеряват да научат Рейки или да изцеляват с Рейки, имат много въпроси относно Рейки. Същото важи и за начинаещите. Те също имат много въпроси, въпреки че са били преподавани. Методът на обучение се различава от учител до учител. Така че някои ученици имат повече запитвания, докато някои са уверени. Помолих някои от моите приятели да ми задават въпроси относно Рейки, неща които искат да знаят като хора, които не са Рейки. Получих много въпроси. Няколко въпроса, съм намерила от интернет, за да ги включа в тази статия, за да мога да отговоря просто по моя начин. Опитах се да отговоря на всички въпроси по лесен и удобен начин, така че всеки да може да разбере.

Q1. Какво представлява Рейки?

Основателят на Рейки е д-р Микао Усуи. Рейки е японска форма на естествена и духовна лечебна техника, приложена чрез универсалната жизнена сила от Рейки канал. Рейки лекува човека като цяло – тяло, ум, емоция и душа. Рейки винаги работи за нашето най-добро благо. Рейки лечението може да бъде направено лично, както и дистанционно.

Q2. Кой може да научи Рейки?

Всеки може да научи Рейки. Рейки е много проста лечебна система, не се изисква специален опит. Всеки има право да учи Рейки независимо от възрастта или здравето си.

Q3. Защо да науча Рейки?

Има многобройни ползи от Рейки. Рейки ви свързва с енергията на универсалната жизнена сила, за да можете да излекувате себе си и близките, любимите си същества и растения, бизнеса си. Всички знаем, че всеки има лечителски способности, но щом се приспособите към Рейки, енергията и лечебната сила достигат друго измерение. Ако научите Рейки, първо и преди всичко, можете да се излекувате. Ежедневното самолечение помага да се балансират чакрите, да се поддържате здрави, щастливи и радостни и да се свързвате с по-висшите си духовни водачи. Рейки държи безпокойството и стреса далече от вас. Тя може да хармонизира взаимоотношенията и да излекува емоционалната травма. Рейки ви изпълва с мир и спокойствие. Можете да излекувате вашето семейство / когото и да било, където и да са, без да пътувате.

Q4. Как се провежда една Рейки сесия?

Практикуващият Рейки подготвя стаята като може да пусне успокояваща музика, да запали свещ или инсенси или да призове ангелите и водачите си. Клиентът ляга на Рейки леглото(масажна маса) и си взима няколко релаксиращи вдишвания. След това практикуващият сканира аурата на клиента, лично или с дистанционен метод на лечение, за да анализира нарушенията, открити в аурата на клиента. Въз основа на сканирането Рейки терапевта полага ръцете си на няколко сантиметра върху тялото на клиента и канализира Рейки потока. Практикуващият може да постави ръка на различни части от тялото на клиента (или без контакт) според желанието му. Лечението може да се извърши и чрез лечебен отдалечен метод.

Q5. Какво може да се лекува с Рейки?

Списъкът никога не свършва. Изброените по-долу са само няколко примера:

Тяло, ум, емоция, душа
Всяко физическо заболяване / проблеми – големи или незначителни
Взаимоотношения – Двойки / Ежедневни / Семейство / Родителски / Деца / Колеги / Шефове / Приятели
Емоционална травма / проблеми
Карма
Проблеми в минал живот
Психически въпроси
Бъдещи ситуации
Излекуване на предците
Намаляване на стреса
Безпокойство
Сънливост
Хронично заболяване
Умора
Отстраняване / намаляване на болката
Балансиране на чакрите
Почистване на пространството
Премахване на нежелани духове
Отстраняване негативни въздействия от връзки, програми, егрегори, мисъл-форми, куки, състояния, мисли
Пречистване на храната и водата
Премахва токсините
Почиства чакрите и аурата
Подобрява креативността
Свързване с Висшия Аз
Премахва нежеланите лекарствени реакции
Естествено самолечение
Укрепва имунната система
Пречиства болестта от корена
Подобрява психическите сили
Други
Забележка: Рейки практикуващият никога не трябва да ви насърчава да спрете медицинско лечение и лекарствени медикаменти.

Q6. Рейки заместител ли е на лекарството?

Рейки е допълваща лечебна система. Никой практикуващ не трябва да ви насърчава да заместите лечението си с Рейки. Рейки може да се комбинира с медицинско лечение, за да се постигне по-бързо възстановяване. Рейки работи в хармония с други лечебни техники.

Q7. Колко Рейки сесии са необходими за лечение?

Сесиите, които се изискват, изцяло зависят от причината за лечението и от способността на клиента да реагира на Рейки. Всеки индивид реагира по различен начин на Рейки. Някои проблеми може да се нуждаят от няколко сесии, някои от тях може да се нуждаят от повече, а някои дори отнемат месеци, за да се излекуват. Дължината на Рейки сесията изцяло зависи от основната причина за проблема, тъй като Рейки лекува цялостно – тяло, ум, емоции и душа. Всеки Рейки практикуващ използва различни техники за лечение, следователно продължителността на сеансите може да варира от практикуващ до практикуващ. След няколко сесии лечителят и клиентът ще получат представа за това как клиентът реагира на Рейки.

Q8. Какво е Рейки?

Прилагането на Рейки е инициирано от учителя по Рейки на ученика, което им дава възможност да се лекуват себе си, помежду си, както и други хора. По време на инициациите някои ученици изпитват вибрации, чувство на горещина, охлаждане, мраавучкане, боцкане, изтръпване, а някои могат да получат и видения. Някои може и да не чувстват нищо, така че това не означава, че настройката не се извършва правилно или нещо не е наред с тях. С ежедневното самолечение те могат лесно да насочат енергиите.

Q9. Мога ли да науча Рейки, като гледам видеоклипове или чета рейки книги?

Можете да следвате препоръки и техники от книги или видеоклипове, след като сте били настроени.

Не можете да излекувате никого, ако не сте инициирани в Рейки.

Q10. Колко време трае инициацията?

Веднъж настроен – винаги настроен. Макар че няма никаква вреда при повторно иницииране, ако някой иска.

Q11. Как се чувства Рейки лечението?

Всяка опитност с Рейки се различава от човек до човека, лечител до лечител, лечение от лечение. Някои чувстват топлина, някои се чувстват прохлада, някои получават видения, някои заспиват, други могат да получат вибрации, а някои могат да се разпаднат и да плачат. Отново не е необходимо всеки да усеща нещо. Някои може да не чувстват нищо. Ако вашият клиент не усеща нищо, уверете го, че Рейки винаги работи независимо от това. При лечение от разстояние, клиентът може да почувства някое от горните неща или да не чувства нищо.

Q12. Може ли Рейки да продължи да тече, ако лечителят заспи?

Да, ако практикуващият е заспал и ръцете му са поставени на някого и ако това лице се нуждае от Рейки, Рейки ще тече.

Q13. Рейки практикува ли религия?

Рейки не следва определена религия. Хората от всички религии и вярвания могат да научат Рейки и да бъдат лечители. Рейки е проста техника за намаляване на стреса и изцеление, която всеки може да използва, след като бъде настроен към него. Рейки се нарича „духовно изцеление“ – тя не насърчава да се откажете от религията си или да промени религиозните ви вярвания.

Q14. Откъде знаеш, че енергията тече?

Отново е същото като по-горе. Някои чувстват топлина, някои чувстват прохлада, някои получават видения, някои заспиват, други могат да усетят вибрации, а някои могат да се разпаднат и да плачат. Отново не е необходимо всеки да усеща нещо. Някои може да не чувстват нищо. Ако вашият клиент не усеща нищо, уверете го, че Рейки винаги работи независимо от това. При лечение от разстояние, клиентът може да почувства някое от горните неща или да не чувства нищо.

Q15. Може ли Рейки да се комбинира с други лечебни методи?

Определено ДА. Рейки може да се комбинира с всички други методи. Рейки енергията допълва други форми на Рейки, лекарствата или друг лечебен метод. Например можете да дадете Рейки на някой, който е хоспитализиран за по-бързо възстановяване, може да заредите с Рейки вашите лекарства, за да намали нежеланите ефекти, да заредите вашите кристали за кристална терапия или дори да се комбинира с четенето на Таро и ангелски карти или молитвата Хo’oпoнoпoнo.

Q16. Рейки безопасна ли е?

Да, Рейки е 100% безопасна. Тя няма никакви странични ефекти. Тя работи само за най-доброто на човека.

Q17. Може ли Рейки да се прилага, за да премахне негативността?

Да, Рейки премахва негативността от заобикалящите ни хора, от всеки човек и  пространство: къща, офис или област. Практикуващият открива тежката енергия и може да я премахне и изчисти човека, животното, разстението, кристала или района.

Q18. Има ли някакви специални позиции на ръцете по време на лечение с Рейки?

Да. Вие ще бъдете научени на позициите на ръцете в първата степен за лечение на себе си и другите. Дистанционният метод на лечение се преподава във второ ниво.

Q19. Как да направите отдалечно изцеление?

Ще получите лечебен символ за работа от разстояние, когато научите втората степен. След това ще можетеда изтегляте, рисувате и извикате символите и и да използвате при отдалечната техника на изцеление, на която са ви е научили. Можете да излекувате някого по целия свят. Рейки енергиите се движат в космоса, всяко измерение, разстояние или време. Можете да излекувате миналото, настоящето или бъдещето си. Реикият лечебният символ от разстояние свързва времето и пространството.

Q20. Могат ли растенията и природата да бъдат лекувани с Рейки?

Да, можете да видите очевидна разлика между обикновенните растения и растенията „Рейки“. Рейки може да бъде изпратена в природата, за да намали въздействието на природни бедствия. Винаги съм насърчавала да излекуваме Майката Земя.

Q21. Може ли Рейки да бъде дадена на деца и бременни жени?

Да, Рейки може да се даде на деца. Децата всъщност са по-възприемчиви към енергията Рейки. Можете да давате Рейки на децата си всеки ден, да зареждате с Рейки тяхната храна, Рейки на леглата им и т.н. Дайте изцеление на децата си, когато не се чувстват добре. С Рейки те заспиват по-бързо и спят по-добре. Списъкът е безкраен.

Рейки може да се дава на и бременни жени. Това е напълно безопасно. Тя ще балансира и излекува всички чакри и ще поддържа бебето здраво и защитено.

Q22. Какви са Рейки символите?

Има традиционни Рейки символи и нетрадиционни Рейки символи. Тук ще ви запозная с традиционните Рейки символи. Рейки символите се считат за свещени лечебни символи, които отварят вратата към по-високи нива на енергия, по-виока информативност и интуитивна сила, духовност и проявления. Рейки учениците са запознати с Рейки символите по време на тяхното второ ниво на иницииране. Рейки символите помагат да се свържете с универсалната енергия по по-мощен начин. Извикването на Рейки символите преди и по време на лечебна сесия прави лечението по-бързо и по-мощно. Има 4 основни символа:

Cho Ku Rei → Символ на силата
Sei He Ki → Емоционален / психически символ
Hon Sha Ze Sho Nen → Символ за отдалечно свързване
Дай Ко Мио → Упълномощаване (Мастерски основен символ)
Q.23 Какво ще стане, ако дам твърде много енергия?

Не, Рейки е божествен източник на енергия. Няма такова нещо като твърде много отдаване. Въпреки това някои лечители се чувстват изтощени след лечебна сесия. Ако това се случи, лечителят трябва да се грижи за заземяването, сигурността и защитата.

Q.24 Защо Рейки се смята за „интелигентна“?

Някои смятат Рейки за „интелигентна“, защото тя е Божествена енергия. Други смятат, че тя е „интелигентна“, защото се ръководи от Духовни водачи. Някои смятат, че тя е „интелигентна“, защото Рейки винаги тече там, където е най-необходимо. Други я смятат за „интелигентна“, защото Рейки лекува човека като едно цяло: тяло-ум-емоции-душа-аура.

Q.25 Не съм особено надарен. Мога ли да науча Рейки?

Всеки може да бъде Рейки лечител. Трябва да бъдете инициирани в Рейки от Рейки Мастер, за да излекувате себе си и другите.

Q.26 Какъв е най-добрият начин за работа с Рейки символи?

Аз лично предпочитам метода на конусообразните пръсти. Можете да рисувате с показалец, по метода на четка за боя, с двете си ръце, с трето си око, с очи, с език върху небцето си или върху хартия с химикал. Можете да рисувате символи навсякъде и навсякъде.

Q.27 Може ли практикуващ ниво 1 да използва Рейки символи?

Символите се въвеждат по време на настройка на ниво 2. В първо ниво основният фокус е върху самолечението. Можете да се самоизлекувате, да лекувате други (с ръце), да предпазвате, да активирате и поставяте щит и да изчиствате аура.

Q.28 Защо 21 дни почистване?

Всяка чакра отнема 3 дни, за да се очисти. Така че 7те чакри отнемат 21 дни. Нарича се период на детоксикация.

Ден 1, 8 и 15 почистват Корената чакра
Ден 2, 9 и 16 очистват Сакралната чакра
Ден 3, 10 и 17 очистват чакра от Слънчевия сплит
Ден 4, 11 и 18 очистват Сърдечната чакра
Ден 5, 12 и 19 очистват Гърлената чакра
Ден 6, 13 и 20 очистват чакрата на Третото око
Ден 7, 14 и 21 очистват Коронната чакра
Q.29 Може ли Рейки да излекува Васту-Доша?

Да, позовавайки се на символите и силни позитивни намерения за отстраняване на доши (недостатъци) и негативи, ще излекувате Васту-Доша.

Q.30 Може ли Рейки да предизвика негативен ефект?

Не, Рейки никога не вреди и винаги има само позитивен ефект. Тази енергия никога не може да бъде използвана с намерение да навреди или да предизвика негативен ефект. Рейки винаги работи за най-доброто.

Q.31 Колко време отнема да се лекува дадена болест?

Това зависи от това, което трябва да бъде излекувано – ако проблемът е от скоро или е хроничен. Това може да отнеме дълго време, ако проблемът е хронично заболяване или свързано с минал живот. Също така зависи от това как клиентът резонира с енергията, която получава от лечителя.

Q.32 Рейки ли отнема негативността?

Определено ДА. Рейки премахва всички негативи и блокажи от тялото на човека, чакрите, меридианите, емоциите, мислите и аурата. Преподават се методи за екраниране, защита и заземяване, за да предпазване от негативни въздействия. Има многобройни начини за откриване и премахване на отрицателните въздействия. С Рейки се откриват и неутрализират всички видове отрицателна енергия.

Q.33 Възможно ли е да научите Рейки, като гледате видеоклипове или четете книги?

Не. Необходимо е да бъдете инициирани(настроени) в Рейки от Рейки Мастер(Учител).

Можете да подобрите и увеличите знанията си, като прочетете книги или гледате видеоклипове, но не можете да ползвате Рейки, без да сте инициирани.

Възможно е да давате/канализирате друг вид лечебна/положителна енергия, но тя не е Рейки и не носи нейните характеристики.

Q.34 Може ли Рейки да лекува предците?

Да. Рейки може да излекува ДНК, нашите минали поколения и блокажи, свързани с предците.

Q.35 Има ли нещо лошо в мен? Аз не чувствам нищо по време на Рейки.

Всичко е наред с теб. Някои изпитват вибрации, някои чувстват студени/топли тръпки или полъх, някои получават видения, а някои не чувстват нищо. Не се безпокойте. Винаги помнете – Рейки винаги работи, независимо дали чувствате нещо или не. Необходима е само огромна вяра.

Q.36 Как да разбера коя чакра да се излекува?

Лечението се основава на физическата причина, както и на основната причина за болестта. Вие следва да излекувате чакрите според физическите, психическите и емоционалните проблеми.

Q.37 Мога ли да си заредя храната, водата или напитката с Рейки?

Отново ДА, зареждайте храната, водата и напитките с намерението да премахнете токсините и негативността. Това е ключът към щастливия и здравословен живот. Заредената с Рейки храна е по-вкусна, почиства имунната ви система, привежда молекулите в правилен модел, подхраанва клетките, помага при храносмилане и премахва токсините и негативността.

Q.38 Може ли Рейки да ми помогне финансово?

Можете да дадете Рейки с намерение/утвърждение към парите си в портфейла, банковите си сметки, дебитните ви/ кредитни карти, формулярите за възстановяване на данъци, имотите, бижутата или други неща, свързани с пари. Можете да поставите утвърждаващи намеренията ви бележки с позитивни утвърждения във вашата Рейки кутия. Можете да използвате кристалите, ароматите или ангелите, за да привлечете изобилие.

Q.39 Може ли Рейки да подобри взаимоотношенията?

Рейки може да подобри всякакви взаимоотношения: проблеми на двойката, родителски въпроси, приятелства, връзки между шеф-служител или дори предателства, водещи до врагове. Рейки внася хармония в отношенията. Тя премахва гнева и възмущението от сърцето и го изпълва с обич, приемане, прошка, благодарност, радост, щастие, благословии и светлина. С помощта на Рейки символите, напрегнатите и изострени взаимоотношения могат да бъдат отстранени. Това води до излекуване на минало събитие, което е основната причина за проблема. Рейки също така изчиства умствените блокажи, свързани с противоположния човек, води до баланс между ума и сърцето, премахва недоразуменията и егото.

Q.40 Колко време трябва да чакам между всяко ниво на Рейки?

Зависи от учителя и ученика. Някои учители съветват да има разликата от поне 21 дни между нивата. Други запазват разликата от няколко месеца. Трети запазват разликата от 2-3 месеца между нива 1-2 и 6 месеца или повече между 2-3. Също така зависи от ученика, как той резонира с енергията.

Q.41 Влияе ли се лечението от лечителя?

Техниките, използвани от лечителите, могат да се различават. Някои лечители обединяват различни техники, форми и вариации на Рейки. Някои обединяват други лечебни методи като кристалите, лечението с Прана, аромати, ангели, Акашови записи или терапията на минал живот.

Това са най-често срещаните въпроси, зададени от начинаещ или от човек, който не е Рейки. Опитах се да дам отговори накратко, без да навлизам в дребни детайли.

Източник: http://reikirays.com

За да запишеш своя час, обади ми се: ivamitevaslavcheva@gmail.com
Ива Митева-Славчева, Мастер Учител в Усуи Рейки Рьохо

https://avatarandco.wordpress.com/2018/02/21/%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2%D1%8A%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%B8-%D0%B8-%D0%BE%D1%82%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D1%80%D0%B5%D0%B9%D0%BA/

*

Неактивен Марая

 • *****
 • 7991
 • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: РЕЙКИ ИЗЧИСТВА ОРГАНИЗМА ЗА 21 ДНИ
« Отговор #2 -: Декември 02, 2018, 11:45:19 pm »
https://reikibg.com/%D0%BA%D1%83%D1%80%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0%B8-%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%8F/

https://reikirays.com/

https://reikiclasses.alle.bg/%D1%80%D0%B5%D0%B9%D0%BA%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5/

Пари Рейки е система, която работи с Духовната енергия на парите.
Канализирана е от Рейки Мастер Стефани Берел.
Пари Рейки системата няма да ви осигури бързо и лесно забогатяване, тази енергия работи за изчистването и отстраняването на причините, които ни пречат да живеем в изобилие и предизвикват финансови проблеми. Колкото по-често се използва енергията Пари Рейки, толкова по-силна и чиста ще става вашата енергийна структура, а с изчистването на отрицателната енергия се усилва проявлението и способността да привлечете изобилието във вашия живот.
Рейки на Парите Първа степен - Практик
В тази степен, с изключително практична насоченост, ще научите как да използвате енергията на парите.
Също така ще научите как да правите сеанси за изчистване на остарели мисловни модели, които пречат на свободния паричен поток и спират потока на изобилие. Ще научите какво е финансова благословия и как да я практикувате.
Също така и различни техники за привличане на благополучие, като например създаване на магнит за пари :)
Рейки на Парите Второ Ниво - Мастер
Необходимо условие, за да получите тази степен е да сте Рейки Мастер, тъй като това ниво дава възможността да правите настройки  и да обучавате другите как да работят със системата.
Ако искате да получите нивото с цел да сте по-полезни за себе си, е необходимо да имате Рейки II ниво, в този вариант ще получите само знанията, необходими за работа със себе си, без обучението за това как да правите настройки.
Тук се получават три нови символа, както и допълнителни техники за работа с Рейки на Парите.
Рейки на парите е една прекрасна енергия, която работи както за вашето лично, така и за всеобщото благо.

Рейки на Парите - Гранд Мастер Ниво
Това ниво е насочено към едно по-дълбоко разбиране на идеята за благополучие и изобилие.  Чрез свързването с тези енергии се повишават вашите лични енергийни вибрации, което позволява повишаване на вашето осъзнаване. Това създава предпоставка вие самите да се превърнете в "магнит" за привличане на благополучие, просперитет и изобилие.
Цени за индивидуално  обучение

https://reikiclasses.alle.bg/%D1%80%D0%B5%D0%B9%D0%BA%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5/

Лайтариан™ Рейки
Лайтариан™ Рейки ни се предоставя в това време, за да пробуди отново  човечеството към висшите вибрационни  нива на Рейки – за да помогне на хората в това време на преход, в този нов етап от тяхното съществуване. Този специален дар Лайтариан ™ Рейки се предлага на всички хора, за ускорение на тяхното изцеление, за да повиши вибрациите им и да ги подготви за установяването на новият човешки вид.
Нива в Лайтариан Рейки
Лайтариан Рейки представлява уникална разширена форма на Рейки, включваща шест висши вибрационни нива на Рейки.     
Тези шест вибрационни нива се преподават в четири нива на обучение. За всяко ниво се издава сертификат  Мастер.
Необходимо условие: Каруна Рейки Мастер. Ако нямате това ниво, ще ви бъде направена настройка Будистко Усилване.

Лайтариан Рейки  I и II - ще научите принципите и философията на Лайтариан Рейки. Ще получите настройка за това ниво, която ще ви подготви за по-високо вибрационните настройки в следващите нива.
Лайтариан Рейки  III - настройката ще ви свърже с енергиите на Гея- Майката Земя.
Лайтариан Рейки  IV - настройката издига вибрациите ви на нови много по-високи нива.
Лайтариан Рейки  V и VI -настройката ще ви свърже с най-високите вибрационни нива на Рейки.
 
лайтариан рейки
Лайтариан Рейки Изчистваща Програма
За ефективното ви духовно израстване четири са областите на персонално развитие, които е необходимо да бъдат изчистени.
С променливата интензивност и темпове на работата, тези четири форми - изчистване, лечение, активация и проявление  е различни за всеки.
С помоща на различни енергийни инструменти можем да ускорим тези форми в процеса на тяхната трансформация.
 
Lightarian™ Clearings  се съсредоточава в първата фаза, изчистване на вашите ефирни полета, обезпечавайки уникални и ефективни методи за пълното изчистване на нежелани програми, структурни ограничения на вярата и неблагоприятни „ментални, емоционални и физически” съхранени енергийни модели.
Чрез поредица от шест изчистващи настройки , вашите чакри и тънки тела ще бъдат нежно и ефективно изчистени и отворени.
Вашият жизнен път ще бъде изпълнен с повече Светлина, позволявайки на вашият Висш Аз да бъде изпълнен с повече енергия .
Не е необходимо е да сте посветени в Рейки, за да получите Lightarian™ Clearings 
ПЪРВО НИВО – Лайтариан Изчистване на Пътя
Изчистване на сложно вплетената структура от ограничителни програми и неблагоприятни ментални връзки, емоционални и физически застояли енергии. Множеството от неблагоприятните ефирни модели са „вплетени” в пределите на нашите чакри, това ниво освобождава тези модели.
 
ВТОРО НИВО – Изчистване на Рожденните Модели
Още с появяването си, новороденото носи със себе си четирите нисши ефирни тела и първите четири чакри, все още в зародиш. Тези енергийни структури "внасят" в новия живот разнообразие от дълбоко вкоренени мисловни и поведенчески модели, както позитивни, така и негативни.
Основни източници на тези модели са етерния "отпечатък" от родителите и всички значителни въздействия и влияния от околната среда по време на бременността. По време на сливане на Душата с тялото се "ражда" съзнанието, което вече е обременено с "история".
Нежеланите остатъци от тези най-ранни модели, установени в нисшите енергийни структури на човека, се отстраняват под въздействието на второ ниво на Lightarian Clearings™
 
ТРЕТО НИВО – Изчистване на Шаблона
Трето ниво работи за изчистването  на най-дълбоките и неблагоприятни модели съхранени под формата на мощни енергии, дълбоко свързани с физическото тяло, наричано още „Ефирен шаблон на физическото тяло”. Изчистването, което се извършва на това ниво е особено важно на жизненоспособността на физческото тяло.
При настройката в това ниво участва енергиите на Гая, Сананда и Будда.
 
ЧЕТВЪРТО НИВО – Изчистване на Привързаностите
Тук се изчистват най-отдалечените слоеве на тънките тела свързани непосредствено с различни ефирни модели и форми с които ни сме взаимодействали през всичките тези години. Изчистването става на клетъчно ниво.
 
ПЕТО НИВО – Изчистване на Родословието
Настройката на Пето ниво има за задача да изчисти неблагоприятните проявления на родословните енергийни обременявания.
 
ШЕСТО НИВО - Изчистване на Бариерите
В стремежа си да изградим нашият живот тук, всеки от нас има „пункт на съзнателно разбиране”, който служи за „наблюдение” на опита. Част от нас се намира в режим „наблюдение” на живота – ефирно и физическо.
Чрез настройката в това ниво се постига по-висока яснота за възможностите, които ни се дават.

https://reikibg.com/%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%BD-%D1%80%D0%B5%D0%B9%D0%BA%D0%B8/