Здравей Гост

Какво виждате най-напред в картината? Един тест с 96% точност

  • 0 Отговора
  • 824 Прегледи
*

Неактивен Марая

  • *****
  • 7991
  • ПРОСТО МАРАЯ!Пред вас е една красива картина, която е оптическа илюзия. Неин автор е руският художник Oleg Shuplyak. В произведението са скрити няколко акцента, които създават тази илюзия. Кой е първият, който виждате? Той ще разкрие какво ви очаква в близкото бъдеще.

Венецианска маска
Вашият избор показва, че през следващите дни ще трябва да владеете повече емоциите си и да не обръщате внимание на тези, които се опитват да ви провокират. Опитайте се да подминете дребните проблеми. Внимавайте с враговете си и по възможност ги игнорирайте, те ще се опитат да ви провокират. Ще спечелите, само ако им отговорите с усмивка.

Влюбена двойка
Влюбената двойка е знак, че или някой ще признае чувствата си към вас, или че ще срещнете нов партньор. Щастливо влюбените ще могат да споделят голяма част от своите тайни, да се преоткрият. Необвързаните е възможно да имат интересно запознанство по време на пътуване.

Гондоли
Предстоят пътувания за вас и промени. Пътуванията може да са романтични, да са почивка или голяма промяна в живота ви. Ще успеете да постигнете хармония и баланс, там където бихте искали.

Мост
Мостът означава, че ви очаква малко приключение, може би и не само едно. Възможно е пред вас да има избор и да се колебаете на коя страна да продължите. Обмислете добре всяка ваша стъпка. Разгледайте отново фактите и ако е необходимо рискувайте. Може и да ви очакват хубави неща.

Прочети още на: http://www.az-jenata.bg/a/8-svobodno-vreme/38614-kakvo-vizhdate-nai-napred-v-kartinata-edin-test-96-tochnost/