Здравей Гост

Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
Астрология / Пълнолуние телец-скорпион
« Последна публикация от Марая - Май 20, 2020, 06:39:09 am »
19°46'51 по оста телец - скорпион или оста на притежанията. Слънцето попада в накшатра управлявана от Луната и Меркурий , а Луната попада в накшатра управлявана от Меркурий и Юпитер. Фаза  пълнолуние 05.06.2020г.

Основен акцент ще бъде защитата на семейството.,  Въоръжение, мини и инжинери , полиция, персонал на ООН и експерти са засегнати. Темата  подкупи и други съмнителни видове покровителство ще предизвикат недоволство и много приказки. Неща  свързани със свръхестествения свят ще бъдат обсъждани от хората.
Достойни, способни личности ще изникнат изведнъж от нищото..
Селското стопанство и свързаните с него отрасли Производители , преработващи суровини за храна. Билкарите. Мода, красота, удоволствие и индустрията за свободното време ,игрални зали . Автомобилна и петролна индустрия. Барове, ресторанти и хотели. Продавачи на риба и други морски дарове. Морска и корабостроителна промишленост банки и финансови институции.са темите на това пълнолуние.
Благоприятни дейности Всички начинания, изискващи стабилен резултат, са много благоприятни. Начало на строителството. Селскостопанска работа като засаждане и сеитба. Търговски и финансови дела.

Депресирани, негодуващи през този период, са характерни  отношенията чрез сила. Рутинни дейности. Действия , предизвикани от егоистични мотиви или желания да бъдат в центъра на вниманието политици , полицай , държавни служители. Използването на другите за собствени егоистични цели става явно по това време.
Столици. правителствени сгради. места, свързани с медиите и телекомуникациите, болници са акцент през периода.
2
Мистика / Ванга 2
« Последна публикация от Марая - Май 19, 2020, 04:31:00 am »
ВАНГА КАЗА - част 1
Беше знойно лято. Температурата на термометъра в София показваше 32 градуса по целзий. Беше събота. Бях решила да не тръгвам никъде. Да остана с децата и да се изкефя на безкорисните усмивки , целувки и думички.
Телефона звънна и това разби на пух и прах намеренията ми.🤣 ТИ ПРЕДПОЛАГАШ , НО БОГ РАЗПОЛАГА!

Тръгнах към Рупите , защото думите на ВАНГА за мен бяха заповед, През цялото време си мислех какво толкова е станало , че ми каза да тръгвам с такъв тон и ми тряска телефона.

С разрешение на тогавашния главен прокурор Иван Татарчев , колите ми се движеха със специален режим. Сиреч имаха сини буркани. Бях нещо като връзкарка.Та , той беше кръсник на сина ми. Славеше се с почит към жените , обичаше жените и беше ценител на прелестите. Няма да забравя първата си среща с него. ВАНГА РЕЧЕ " Много е тежка вратата керко , ма ти ще я отвориш. ИВАНЕ ,ПРАЩАМ ТИ МОЯ КРЪЩЕЛНИЦА, МА НЕМА ДА Я БАЦАШ (целуваш).
И така на един Ивановден 7 януари аз отворих тежката врата на ГлаДната прокуратура. Пристъпих плахо. Той ме покани да седна , помогна ми да сваля визоненото палто до земята . Полата с цепка над коляното явно го впечатли ....🤣
и закачливо ми каза: Ще ИЗВИКАМ ДАРИНА- (така се казваше секретарката му ,а ПАВЛИНА беше другата понастоящем адвокат) да донесе спрея за пръскане върху такива палта. ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО ЖИВОТНИ СА УБИТИ ЗАРАДИ ВАШЕТО ПАЛТО? - ме смъмри той. Отвърнах знам , но дръзко му казах  . че в природата има подбор . Това е закон.
И по същия начин като него го попитах ,знае ли какво прави жената когато иска да има палто от сребърна лисица. Той отвърна незнам. Право и в упор казах,,,,ТОВА , КОЕТО ПРАВИ ЛИСИЦАТА , КОГАТО ИСКА ДА ИМА МАЛКИ ЛИСИЧЕТА.....🤣🤣🤣 Той прихна от смях. БОГ ДА ГО ПРОСТИ.БЕШЕ ГОЛЯМ МЪЖ И ПОЛИТИК. И така започна едно приятелство. В началото беше свалки...., но аз в прав текст след неговото предложение: '' АЗ МОГА ДА ТИ ДАМ ЕДИН АПАРТАМЕНТ НА ГУРКО 52 И ЕДНА КОТКА МИХАЕЛА" , аз казах ЗАЩО ДА СИ РАЗВАЛЯМЕ ОТНОШЕНИЯТА С ЕДНО Е@,,,Е, Я ВИЖ КАКВИ ГОТИНИ ДРУЖКИ СМЕ. ТОВА БЕШЕ НАЧАЛОТО НА ЕДНО ИСТИНСКО ПРИЯТЕЛСТВО....СЪПРОВОДЕНО С РЕВНОСТ ОТ СТРАНА НА ЛИЛЯНА (БОГ ДА Я ПРОСТИ) МНОГО ГО РЕВНУВАШЕ ОТ МЕН....

И така колата спря на Рупите...Пред зелената порта лично боядисана от мен. ВАНГА ВИКАШЕ , те стояха седнали преведени и притихнали. Кой ли? Д-Р КОНСТАНТИН ТРЕНЧЕВ , ИВАН ТАТАРЧЕВ, АСЕН МИЧКОВСКИ И НЯКАКЪВ АНТУРАЖ КЪМ ТЯХ...
Пропуснах доведения син на Ванга, тогава прокурор на Петрич , по-късно прокурор в Гладна прокуратура ДИМИТЪР ВЪЛЧЕВ.
КАТО РАЗБРА , ЧЕ СЪМ ПРИСТИГНАЛА ВАНГА СЕ ОБЪРНА КЪМ ЛЕЛЯ ВИТКА С ДУМИТЕ " АЙДЕ ВИТКЕ ,СЛАГАЙ МАСАТА'' ,а на тях им каза ''УМОРЕНА СЪМ, НЕ МЕ МЪЧЕТЕ ПОВЕЧЕ.''
И ТРЕНЧЕВ И ТАТАРЧЕВ МЕ ПОКАНИХА ДА ТРЪГНА С ТЯХ. ТЯ ОБАЧЕ ОТСЕЧЕ " ОНА КЕ ЯДЕ ТУК , ВИЕ ДЕК КЕ ИДЕТЕ ,А? НА ЯВОРИТЕ У ПЕТРИЧ, НЕ ЛИ?" ХАХАХА СКОНФУЗЕНИ В ЕДИН ГЛАС ТЕ ОТВЪРНАХА ДА.
Много беше ядосана калиманата ,Огън и жупел....
- Какво толкова е станало кръснице? - попитах плахо.
- Маскари , маже били..., И ТРЕНЧЕВ И ТАТАРЧЕВ . ОТ ТАКА СЕ КАРАТ?
- Ааа, аз знам , че са скарани и си мерят пиш@ите , ама защо не знам. Сигурно щото са им малки.
Прихна Ванга , успях да я разсмея....През това време беше сервирана масата. Вкусна риба по македонски с трохи от препечен хляб , лимон , подправки и резенчета домати се виждаше в тавата.
"Витке дай бело вино РИБАТА КЪЛНЕ , ВИНАГИ ЧАША БЕЛО ВИНО С НЕЯ ДА ПИЕТЕ".
Хапнахме , побъбрихме , пита ме за децата и ми каза ;
-БЕГАЙ НА ЯВОРИТЕ.
Заведението беше в края на града сякаш , Имаше огромен чинар , на една голяма маса бяха подредени всички ,пиеха , хапваха. Сложиха ме между Татарчев и Тренчев , които изобщо не си говориха...След 30 мин, се поотпуснаха и се започна един разговор , ЗА ЕДИН ЗАКОН, ЗА ЕДНА СЪДЕБНА СИСТЕМА , ЗА ЕДНИ ДВАМА ВНОСИТЕЛИ АНА КАРАИВАНОВА-БСП , АСЕН МИЧКОВСКИ -АСП.
Няма да разказвам повече подробности , закона беше приет както поискаха присъстващите. Но , аз се почувствах кофти и употребена, Разсърдих  се на Ванга
.
След по-малко от седмица ми мина , но и зададох директно въпроса ЗАЩО МЕ ИЗВИКА И МЕ ИЗПРАТИ НА ОНАЗИ МАСА....Тя отвърна :  " ЗА ДА СТРОШИШ ЛЕДА, ЗА ДА ГИ СРЪРЖЕШ". ДАНО КЪМ ОНЗИ МОМЕНТ СЪМ БИЛА ПОЛЕЗНА НА БЪЛГАРИЯ.

За мен остана извода , че приятелството в България винаги е свързано с някакъв интерес , че чисти остават само онези приятелства от детските години , че няма партии , цветове и идеологии , че света не е дуален и , че компромиса днес може да бъде полезен или вреден утре.
Въпрос на гледна точка,
3
Астрология / Профил
« Последна публикация от Марая - Май 09, 2020, 05:20:11 am »
Психопортрет на лай - фона
Пасивно насилие – най-често психическо и емоционално насилие, което се описва като много по-коварно от физическото насилие и често провокира, подхранва и генерира гняв у жертвата. При този вид насилие се използва целият арсенал от обвинения, обиди, потъпкване на права, чест и достойнство, поставяне на етикети и диагнози, критикуване, сравнения и присъди.Причините за гнева обикновено се търсят в собствения характер и начин на мислене.


В този смисъл водещи световни психолози са разработили показатели за тестова оценка на домашните насилници:

Има грандиозно чувство за собствената си значимост
Липса на автоцензура
Патологичен лъжец
Коравосърдечен и жесток
Липса на контрол на поведението
Хитър и манипулативен
Притежава свободно поведение с привиден чар
Не понася скука
Паразитира
Липса на чувство за вина
Безотговорен
Импулсивен
С безразборни сексуални връзки
С няколко брака зад гърба си
Бързо изпада в състояния на афект
Маниакално поведение
Психически/ психиатрични проблеми
Страда от зависимости – алкохол, секс, наркомании и всичко, което е свързано с висок адреналин
Проблеми в детството – изневери на родители, побои, разводи и др.
Дразни се от всичко и от всички
Агресивен
Има условна или ефективна присъда.
4
Мистика / Ванга каза
« Последна публикация от Марая - Април 30, 2020, 05:14:22 am »
ЗА БЪЛГАРИЯ И БАЛКАНИТЕ:

Добър политик ке ни изведе. Не бойте се! България и този път ке издържи. Колко време е издържала, та сега ли? Война няма да има. Ке се намери добър политик, той ке изведе България.
(Споделено пред Петър Костадинов, работил като неин пазач до 1995 г.)

Ще дойде мъж със здрава ръка. Той сега само работи и мълчи. Но ще каже: „Стига сме играли на демокрация, време е вече да има ред.“
(Проф. Димитър Филипов уточнява, че Ванга е виждала този мъж като 60-годишен, българин, и че ще дойде от чужбина.)

Казват: „Ванга казала синята бюлетина, Ванга казала червената бюлетина…“ А моята бюлетина е божествената! Един е Бог и него тача. Така ще е, както си е. Как да свършат тия лоши години – не можеш да сееш ечемик, а да чакаш ръж. Така е и с човеците… Всичко ще се оправи. Ще се появи и друг човек, който да заводи това хоро. Аз се радвам всички да са живи и здрави. Благославям децата и да няма кавга и война.
(Публикувано във в. Новинар и в. Труд, 27.12.1994 г.)

Висок човек от чужбина ще се появи и той ще оправи България… Не е Симеон.
(Казано пред проф. Димитър Филипов, 1995 г.)

Ето, измислят се нови закони. Тъче се нов вид облекло, с което да се облекат хората. Но ще мине още време, докато направим здрава тъкан. Нужно ни е не изкуствено облекло, а такова, от което да чувстваме топлина. Ще мине доста време, ще се появи висок човек, пришълец, и той ще бъде добър крояч и добър шивач.
(Казано през 1978 г., Истината за Ванга)

Руса жена ще помогне на България.
(Казано през 1996г. пред Мариана Конова.)

Не се карайте, всички сте Божии деца. България ще се оправи, чакат я добри дни. […] Гордейте се, че сте българи! Не отстъпвайте от род и родина! Не се продавайте на Америка за пари.
(Проф. Димитър Филипов)

Ще дойдат добри дни за България, за народите, които помагат на нашата държава. Защото тя ще бъде тачена и уважавана от велики държави. Ще мине време, България ще изправи снага, самочувствието на хората ще порасне.
(Пред Бойка Цветкова)

Защо позволявате на децата си да напущат България! Та тя им е майка, тя им е баща. Хубава, лоша – всичко е тя. От Бога им е дадена. Какво си мислят, че ще намерят навън? Ще ходят, ще ходят и пак тука ще се върнат. От това България само губи.
(Казано пред ст.н.с. Стою Стоев през 1980 г.)

Какво сте хукнали към тая пуста Америка!? Боже, Боже… какво правят за пусти пари.
(Казано пред ст.н.с. Стою Стоев)

България не е бедна. Тя има народ трудолюбив, работлив. Българският народ всичко може, по силите му е всичко да произвежда. Народът ни е учен за разлика от някои други народи. Най-ученият в света.
(Проф. Димитър Филипов)

Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град. Българското писмо е едно от най-старите на земята.
(Казано пред Анна Караангелова)

България е благословена страна! Не случайно Силите ме изпратиха тук.
(Казано пред Катя Чапкънова, бивша служителка в „Св. Петка” на Рупите)

Нашите планини и езера са свещени като тия в Индия. Само че народът ни не го разбира. Ще дойде ден, когато при нас ще дохождат от цял свят и ще черпят енергия. Седемте рилски езера са райско кътче – то ни е връзката с Космоса. Затова Дънов толкова често е ходел там.
(Пред Б. Цветкова, Ванга – живот за хората)

Всеки народ си има звезда, която го зарежда със светлинна енергия. Но има и изключения. Някои народи нямат звезда, а планета. Един ден тези народи няма да могат да оцелеят. В необикновената за тях атмосфера ще се задушат… Народ, който има планета, вместо звезда, ще угасне както свещ при силен вятър. България има не само една звезда, а цяло съзвездие.
(Валентин Сидоров, Людмила и Ванга)

Когато ви е трудно и тежко, четете Библията – глава 13 на Евангелието от Йоан.
(Казано пред Анна Караангелова)

Балканите ще се обединят. Сега на Балканите е неспокойно, но ще дойде ден, когато всички балкански столици ще си подадат ръка за помощ и приятелство. Големи водачи от София, Букурещ, Белград, Атина и Анкара ще се съберат и ще разискват, водени от желание за мир и разбирателство.
(Красимира Стоянова, Истината за Ванга. Пророчеството е записано от сестрата на Ванга още през 1948 г.)

ЗА РУСИЯ:

Да не разваляте дружбата с Русия. В дядо Иван, а не в брат Джон е спасението.
(Казано пред Мариана Конова)

Русия ще разпери криле, ще се издигне. Ще мине още време, трудно ще й бъде, но Русия ще си остане Русия.
(Записано от Бойка Цветкова)

Гърците са хитри, а турците са мешан народ, различен от нашия. Да търгуваме с тях е добре, но никога няма да станем искрени приятели. С Русия нещата са други. Русия няколко пъти ни е помагала, ще ни помага и в бъдеще, защото сме славянски, християнски народи, свързани от векове.
(Красимира Стоянова, Истината за Ванга)

Сега Русия се нарича съюз. Но ще се върне старата Русия и ще се казва като при Св. Сергий. Нейното духовно превъзходство ще признаят всички, включително и Америка. Това ще стане след 60 години. Преди това ще се сближат три страни – Китай, Индия и Русия ще се съберат в една точка. България ще е при тях само ако бъде заедно с Русия и като част от Русия. Без Русия за България няма бъдеще.
(Записано от В. Сидоров, 1979 г.)

ЗА КАТАКЛИЗМИТЕ

Свидетели сме на съдбоносни събития на Земята. Двамата най-големи водачи (Р. Рейгън и М. Горбачов – бел. авт.) на света си стиснаха ръце и направиха първата крачка към постигането на всеобщ мир. Но ще мине още много време. Ще изтече още много вода… Ще дойде Осмият и той ще подпише окончателния мир на планетата. Но това ще е началото на края.
(Красимира Стоянова, Истината за Ванга)

Ще има после години, когато градове и селища ще се рушат от земетресения и наводнения, природни катаклизми ще разтърсват земята, ще вземат връх лошите хора, а крадците, пияниците, доносниците и блудниците няма да имат брой.
(Красимира Стоянова, Истината за Ванга)

Знаете ли какво ще дойде след няколко години? Земетресения, огньове, наводнения, беди… От това много народ ще загине. Отвсякъде ще се бият, всички народи ще са в един кюп… Хората ще намалеят, стока няма да има, дърветата ще се унищожат, първо брястовете ще изчезнат. Овце, крави, кози – за ядене няма да стават. Вие си играете с всичко и не виждате каква мизерия иде. Хората ще ходят голи и боси, няма да има ни какво да ядат, ни отопление, ни осветление.
(Казано пред Спаска Вангелова от Петрич, лятото на 1995 г.)

Не прекалявайте с торовете и химикалите, защото природата вече се задъхва. Ще дойде ден, когато от лицето на земята ще изчезнат различни растения, зеленчуци, животни… Най-напред лукът, чесънът и пиперът. После пчелите, а млякото ще стане вредно.
(Сп. Родолюбие, 1989 г.)

Пчелите ще измрат. Млякото ще стане отровно. Ще затваряте вода в буркани.
(Н. Ганев, Феномени на България, 1993 г.)

Плодородна беше земята българска… А сега? Всичко се отрови и вие го ядете – ето откъде се взимат болестите. Алчните за пари за хората не мислят. Ама никой не е по-силен от Природата. Тя ще си връща. Големи промени ще има в Природата.
(Пред Бойка Цветкова)

ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ВРЕМЕНА и ВТОРОТО ПРИШЕСТВИЕ

Онова, което е написано в Библията, ще се сбъдне! Апокалипсисът ще дойде! Вие не, но децата ви ще го преживеят.
(Казано пред Стефка, дъщеря на почощничката на Ванга – Витка)

Всички апостоли сега са в движение, всички апостоли са на Земята, тъй като настъпи времето на Светия дух. Но най-голямата мисия се пада на апостол Андрей. Той подготвя пътя на Христос, както му е повелил.
(Записано от В. Сидоров)

Христос отново ще дойде на Земята в бели дрехи. Настъпва времето, когато определени хора ще почувстват със сърцата си завръщането на Христос.
(Записано от В. Сидоров)

„Помислили ли сте защо напоследък се раждат толкова много близнаци. Като че ли на групи, на групи пристигат тези деца. И това не е случайно. Това са души от „небесното войнство“, които масово идват на земята, защото предстои голяма духовна борба. Те са предвестници на новото време, което изисква нови хора. Не ви ли прави впечатление колко са интелигентни сега децата още от рождение. От съвсем малки говорят за техника, за коли и самолети, за компютри и апарати, за какви ли не неща, в сравнение с предишните поколения просто се раждат гениални. Предстоят много интересни събития, но трябва да имаме търпение да ги дочакаме.“
(Красимира Стоянова, Ванга-ясновидката)

ЗА ВЯРАТА, УЧЕНИЕТО И РЕЛИГИИТЕ:

Човечеството ще преживее много катаклизми и много бурни събития. Ще се променя и съзнанието на хората. Ще дойдат тежки времена, хората ще се разделят на групи по вяра. Ще дойде на света най-старото учение. Питат ме: „Скоро ли ще дойде това време?“ Не, не скоро. Още Сирия не е паднала.
(Красимира Стоянова, Истината за Ванга)

След 2000 година от земята първо ще изчезне една арабска страна, а после ще потъне един голям град. Няма да е скоро.
(Казано пред Бойка Цветкова)

Сега различните религии искат да се възползват от каквото сварят, ама тяхното време си отива. Човечеството ще хвърли тия окови. Религията ще има друга задача.
(Пред Бойка Цветкова)

Четете Дънов – той казва истината.
(Казано пред Нешка Робева)

ЗА ВОДАТА И ЗЛАТОТО:

Всичко скрито злато ще излезе на повърхността на Земята, но ще се скрие водата. Така е определено.
(Красимира Стоянова, Истината за Ванга)

Водата ще стане по-скъпа от черното злато, а един ден тя напълно ще изчезне.
(Казано пред Мариана Конова)

В България има много злато и един ден то ще бъде открито.
(Казано пред Мариана Конова)

Ке дойде ден – в златни паници ке ядете и в медени чаши ке пиете, но вода нема да имате.
(Казано пред Ценка Георгиева от Рупите)

Водата, която е на Рупите, е много целебна. […] Но пари от този извор не търсете! Дошли тука, ровят, копаят… Да знаете ,че от тази вода бизнес не става. Почнете ли да я продавате, ще изчезне оттука и един Господ знае къде ще се появи. Пазете я тази вода! Откога ви говоря, че ще дойдат времена, златни бижута ще продавате за вода!
(Казано пред Ценка Георгиева от Рупите)

ЗА БОЛКИТЕ И БИЛКИТЕ:

Много и незнайни болести ще се явят. Хората ще падат по улиците без видима причина и без видимо да са боледували. А това е все още предотвратимо, защото е във вашите ръце.
(Сп. Родолюбие, 1989 г.)

След 40 години няма да има сегашните болести, но ще се появят нови. Те ще са свързани с мозъка.
(Пред Анна Караангелова)

Лекарство против СПИН ще излезе и от желязо ще бъде. Защото този елемент намалява в човешкия организъм. Но ще дойде друга болест, по-страшна от рак и от СПИН.
(Казано пред Катя Чапкънова, 1995 г.)

Светът е започнал с билките и с билките ще свърши. Но билките от една страна лекуват само хората, които живеят в нея. Така е определено. Всеки да се лекува със своите билки.
(Сп. Родолюбие, 1989 г.)

В Природата е написано кой как да се лекува. Четете езика на Природата – чрез нея Бог говори.
(Казано пред Мариана Конова)

Лекарствата затварят вратата, през която може да влезе природата чрез билките и да излекува болния организъм. За всяка болка има билка.
(Казано пред Магдалена Шумарова от Петрич)

РАЗНИ:

„През 2018 година влаковете ще се движат на релси, идващи от слънцето. Добивът на нефт ще спре и Земята ще си отдъхне.“

(За остров Самотраки) Този гръцки остров е населен с души, които са го обитавали и преди хилядолетия. Съвременните хора още не знаят много неща за него. Близо до бреговете на острова, но на голяма дълбочина, има много интересни неща за археолозите. Виждам ги – това са парчета от мраморни колони, изработени с голямо майсторство. Били са част от големи храмове и дворци. Още не са открити, но ще дойде ден, когато ще бъдат извадени от морето и ще предизвикат голяма сензация. След много години островът няма да бъде част от гръцката държава, а ще принадлежи на Италия.
(К. Стоянова, Истината за Ванга)

Запомни! След двеста години човекът ще установи контакт с братя по разум от други светове. Унгарска апаратура ще улови първа разумни сигнали от космоса… А истината за този космос трябва да се търси в старите свещени книги!
(Красимира Стоянова, Ванга-ясновидката)

Трябва да бъдем добри и да се обичаме, защото бъдещето принадлежи на добрите хора и те ще живеят в един прекрасен свят, който сега ни е трудно да си го представим!
(Записано от Красимира Стоянова, Ванга-ясновидката)

Свидетели сме на бурни събития. Промени настъпват във всички области на живота, разтърсват земята. Падат доктрини и диктатори, развенчават се стари митове, променят се понятията, разкрепостява се консервативното мислене. Всеки изминал ден е наситен с нови неща до краен предел. Но това не е случайно – нищо не е случайно. Затова съзнанието ни трябва да се променя към добротата. Земята навлиза в нов отрязък от време – времето на добротата. Това ново състояние на планетата не зависи от нас. То идва независимо дали го желаем, или не! Новото време изисква и ново мислене, друго съзнание, качествено нови хора, за да не се нарушава хармонията във вселената.
(Красимира Стоянова, Ванга-ясновидката)

Много хора се стремят да се нагодят към днешните промени, но това няма да им помогне да влязат в бъдещето. Те са били нужни за времето, което си отива. Други, добри хора сега ще служат на бъдещето и на опазването и развитието на живота.
(Красимира Стоянова, Ванга-ясновидката)

От 1992 година земята ще засияе в нова, добра светлина. Ще я населят нови души и някои от тях ще бъдат видяни. По-ярка светлина ще засвети в Йерусалим. Ще дойдат хора не с култура, а със знания. Очаквайте промени за добро.
(Красимира Стоянова, Ванга-ясновидката)

(Източник: ivanstamenov.com)

http://stoyan80.blog.bg/drugi/2013/11/04/prorochestva-na-vanga.1201029
5
Астрология / Идва друго време ПО-ДОБРО
« Последна публикация от Марая - Април 26, 2020, 05:45:59 am »
Идва друго време , с друго трептене с други намерения.

Йоан 1:1-18 VBG

"В начало бе Словото; и Словото беше у Бога; и Словото бе Бог. То в начало беше у Бога.
И Словото стана плът и пребиваваше между нас; и видяхме славата Му, слава като на Единородния от Отца, пълно с благодат и истина."

Е, от 13 март 2020г. света е друг. И света общува само чрез словото. Това слово което може да лекува и онова което може да убива. Словото ,което материализира .

Наскоро се свързах отново с един  ,поет , философ , писател и журналист Жени Костадинова. Първата ми среща с нея беше преди много години . Темата беше Ванга . Получи се , едно огромно интервю  което беше публикувано в два броя на в-к Труд .
При разговора си наскоро с Жени Костадинова усещах една топлина по гърба и знаех ,че не е случайна. Жени в прав текст ме попита защо не напиша книга за Ванга. Реагирах остро , че не е дошло времето. Но нашите намерения винаги са свързани с една друга сила , която често пъти се шегува с тях.

Коя беше Ванга ? От първо лице , единствено число отговарям. Тя беше много близка за мен , беше моя кума и кръсница на две от децата ми. Тя беше мой духовен водач , мой учител , моя подкрепа , моя вяра.Цели дванадесет години. В седмицата  поне веднъж слизах до Рупите , а ако евентуално не съм на кеф , телефона ми звънеше и леля Витка (жената ,която беше до нея) ми казваше:" Чек така, оти калиманата сака да ти каже нещо." А нещото беше :"Ке пукнеш , тръгвай". И , аз тръгвах . Имах ли избор щом калиманата казва. На кум вода не се гази , а този кум не е кой и да е ,а самата Ванга.

Винаги съм смятала себе си за Богоизбрана ,заради тази си близост с нея . Много пъти ми е ставало некомфортно виждайки поляната  на Рупите пълна с хора , които чакат. Но ,аз не ходех всяка седница на Рупите ,за да ми гледа , а за да си говорим , да обядваме , да вечеряме , да се посмеем , да се качиме до Маркови кладенци , до Роженския манастир, дори веднъж късно през ноща до село Лешница където е храма на Света Марина , която лекува очи. И , както се досещате храма беше затворен. Ванга помълча и отсече : " Да тръгваме , Света Марина знае , че сме тук." Беше лятото - 17 юли. По-късно разбрах , че Света Марина е покровителка на  бурите и пожарите, господарка на змиите.

Знам ли защо започнах да пиша сега , вероятно е свързано с Томина неделя. А на Томина неделя  Църквата  почита паметта на Свети Тома, един от 12-те Христови ученици, известен с прозвището Неверни. ЛИПСВА НИ ВЯРАТА . ВЯРАТА  В ДОБРОТО , В УТРЕ В БЪДЕЩЕТО .

Томина неделя 26.04.2020 06:33 мин.

Честит празник на всички именници!
Нека е светла неделята на Всички ни!
Господи , моля те дай на България , път , светлина , свобода!

МК

ДО ВСИЧКИ , КОИТО ЩЕ ПРОЧЕТАТ В БЛИЗКИТЕ НЯКОЛКО ДНИ ЩЕ СИ ПОЗВОЛЯ , ДА РАЗКАЖА НЯКОИ И ДРУГ СПОМЕН , ОТ СТОТИЦИТЕ КОИТО ИМАМ . тЯХ ОБАЧЕ ЩЕ ПРОЧЕТЕТЕ , КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО. ИЗДАДЕНИ В КНИГА!
[1:18]  защото, голяма мъдрост - голямо страдание, и който трупа познание, трупа тъга.
[7:11]  Добро нещо е мъдростта, както и наследството, особено за ония, които виждат слънце;
[7:12]  защото под нейна сянка е също, както под сянката на сребро; но предимството на знанието е това, че мъдростта дава живот на притежателя си.
Из КНИГА НА ЕКЛИСИАСТА или ПРОПОВЕДНИКА
6
Астрология / Афирмации срещу КОВИД-19
« Последна публикация от Марая - Април 26, 2020, 03:01:04 am »
Подкрепа от Небето
В момента протича огромна трансформация, свързана с напасването на човечеството към новата 4-5-измерна реалност, в която навлиза планетата. Старият тип енергия и нейните носители не са склонни да загубят влиянието над Матрицата, наложена от тях на ниво 3D - за подчинение, контрол и захранване с негативната енергия на страха и ужаса на хората. Те се нуждаят от огромно количество страх и паника, за да продължат да имат контрол над съзнанието на човечеството и над планетата и да бъдат господстващ елит. Епидемия от глобален мащаб е идеален повод за попълване на ресурсите от тази негативна отрова. Противоотровата? Чувство за хумор, спокойствие, вяра, че хората не са сами, не са безпомощни и слаби, любов и неутралност по отношение на плашещите новини. Използвайте утвърждението:
Аз съм в безопасност и извън драмата.
Аз съм здрав и неуязвим за всеки вирус на страха и негативното. Имунната ми система се справя прекрасно.
Аз съм неуязвим и в отлично здраве.
Разбира се, трябва да се грижите за тялото си и да сведете нездравословните рискове до минимум. Може да визуализирате защита за него или защитен костюм, ако искате,и го пречиствайте периодично с бяла, синя, виолетова и изумрудена светлина вечер или когато сте сред повече хора. Тогава мислено си представете енергиен душ, който ви облива с лечебна изчистваща и защитна енеригя. Тя ще действа благотворно и за другите около вас.
Благодарете всеки ден на храната и водата и ги благославяйте, за да внасят сила и лечебна енергия в тялото. Правете го и за билките и всичко, което използвате за тялото си.
Всички, които вървят по духовния път трябва да използват с любов наученото не само за себе си, но и за лечение на Земята и вашата страна.
Да, реалността ви е в период на промяна и драматичен преход. Затова всичко изглежда нестабилно, пред разруха и хаос. Но как се ражда нов живот? С болката, която го съпътства, но после отшумява. Знаете, че сами сте пожелали да бъдете точно тук и сега, в тези времена. И в това има смисъл и цел за всеки човек във времето на кризата на промяната. 2020 -2021 са възлови години и всичко ви подготвя за глобална промяна, съпроводена с драматичин събития.
Силите на Светлината не са изоставили Земята и човечеството, но всеки от вас има свой договор на душата и личен избор как ще изиграе ролята си в тази Игра.
Бъдете смели, спокойни и направете своя избор -
премахнете страха и върнете силата си. Заявете силно и твърдо:
Аз съм тук и сега.
Аз съм свободен да избера Светлината/ новата реалност/здраво тяло/хармоничан среда/чиста планета/изобилие от всичок за тялото, душата и духа - за себе си и за всички, свързани с мен, за България и за Майката Земя. И това е така. Сега и завинаги!
Вярвайте в силата на това, което наистина сте. Не сте сами! И това е така!
7
Астрология / Re: На прага на нова световна война
« Последна публикация от Марая - Април 26, 2020, 01:36:04 am »
ОЩЕ ПРЕДИ ГОДИНА И ТРИ МЕСЕЦА СМЕ КАЗАЛИ ОТКРИТО И ЯСНО ИСТИНАТА ЗА ТОВА КОЕТО ОЧАКВА СВЕТА И НАРОДА НИ! КАКТО И КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИ АКО ИСКА ДА СЕ СПАСИ! https://www.facebook.com/narodnoopalchenie.shipka/videos/223095458630132/UzpfSTEwMDAwMDU4NDAxNDYyMTozMzAyNzc5MTIzMDg0ODU2/ КОЙТО Е ИСКАЛ Е ЧУЛ И СЕ Е ПОДГОТВИЛ. ДРУГИТЕ ВСЕ ОЩЕ ЧАКАТ ГОСПОД ДА СЛЕЗЕ ОТ НЕБЕСАТА ИЛИ ПУТИН ДА ИЗОСТАВИ РУСИЯ И ДА ПРИСТИГНЕ ДА ГИ СПАСИ! ЯВНО ЗАБРАВИЛИ ПОГОВОРКАТА,ЧЕ СПАСЕНИЕТО НА ДАВЕЩИЯ СЕ Е В НЕГОВИТЕ РЪЦЕ!
ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ за всички настоящи членове, симпатизанти или кандидати за присъединяване към организацията.
Свържете с директно през електронната бланка на сайта ни https://www.bnoshipka.org/cv.php
с ЩАБА за инструкция, присъединяване, сигнали или въпроси. СЛЕД КАТО НИ Я ИЗПРАТИТЕ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ НУЖНИЯ ВИ ПАКЕТ С ДОКУМЕНТИ. А АКО БЪДЕТЕ ПРИЕТИ ЗА ЧЛЕНОВЕ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ СВОЯТА КАРТА И ПРОПУСК ЗА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ И ВЛИЗАНЕ В ЗОНАТА.
НИКАКВА САМОДЕЙНОСТ НА ЧЛЕНОВЕТЕ И РЕГИОНАЛНИТЕ СТРУКТУРИ БЕЗ ЗАПОВЕД ОТ ЩАБА ИЛИ ЛИЧНОТО МИ РАЗПОРЕЖДАНЕ. САМО ТОЗ КОИТО Е НОСИЛ ЦЯЛАТА ОТГОВОРНОСТ И ВИ Е СЪБРАЛ И ОБЕДИНИЛ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ ЩЕ ВИ ПРЕВЕДЕ И ПРЕЗ ТАЗИ БЕДА БЕЗ ДА ПОСТРАДАТЕ.
ВСЕКИ ОПИТ ЗА СВОЕВОЛИЕ И ДЕЙСТВИЯ БЕЗ РЕШЕНИЕ НА КОМАНДВАНЕТО НА ОРГАНИЗАЦИЯТА В ТАЗИ ОБСТАНОВКА, ЩЕ СЕ СЧИТА ЗА ДЕЗЕРТЬОРСТВО ИЛИ ИЗМЯНА НА ОБЩИТЕ ПЛАНОВЕ, ДЕЛО И ВСИЧКИ ВЕРНИ БОЙНИ СЪРАТНИЦИ!
ДО ПОЛУЧАВАНЕ НА СИГНАЛ ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ В ЗОНАТА СТОЙТЕ ИЗОЛИРАНИ И БЪДЕТЕ ГОТОВИ!
АКО ИСКАТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НИ ПИШЕТЕ - BGMilitaryUnion@gmail.com
И ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ОТГОВОР В РАМКИТЕ НА ВЪЗМОЖНОТО.
АКО ВИ Е НУЖНО СПЕШНО ДА ОБСЪДИТЕ НЕЩО ЗВЪНЕТЕ ЕЖЕДНЕВНО СЛЕД 12, 00 ЧАСА ДО 24,00 НА ТОЗИ ТЕЛ 0886559812 и лично ще ви изслушам
АКО СТЕ НОВИ И ИСКАТЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ С ВСИЧКО КОЕТО СМЕ ПРАВИЛИ, ПРАВИМ И ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ДА ПРАВИМ ЗА ДА СИ ИЗПЪЛНИМ ДЪЛГА КЪМ НАРОДА ИЗГЛЕДАЙТЕ ТЕЗИ ВИДЕО МАТЕРИАЛИ https://www.facebook.com/pg/narodnoopalchenie.shipka/videos/?ref=page_internal
АКО СТЕ АБОНАТИ НА СЕКРЕТНИТЕ БЮЛЕТИНИ С КОИТО ВИ ЗАПОЗНАВАМЕ ЕЖЕМЕСЕЧНО ЗА ТАЙНИТЕ ПЛАНОВЕ НА СВЕТОВНОТО ЗАДКУЛИСИЕ КАКТО И КАК ДА СЕ СПАСИТЕ ОТ ТЯХ, ДА СЕ САМО ИЗЛЕКУВАТЕ, ОТ УЖ НЕ-ЛЕЧИМИТЕ БОЛЕСТИ, ДА СПАСИТЕ ВАШИТЕ АКТИВИ И ДА ОЦЕЛЕЕТЕ - И НЕ СТЕ ПОЛУЧИЛИ ПОРЕДНИЯ МЕСЕЧЕН БРОЙ НИ ПИШЕТЕ ТУК TopSecretSubscription@gmail.com
ПОДГОТВЕТЕ СЕ И БЪДЕТЕ ГОРДИ И ДИСЦИПЛИНИРАНИ ВОИНИ!
ПОСЛЕДНАТА И НАЙ РЕШИТЕЛНА БИТКА ЗА ВАШИЯТ ЖИВОТ И ДЪРЖАВАТА ТЕПЪРВА НИ ПРЕДСТОЙ.
И САМО НИЕ В ТАЗИ СТРАНА, СМЕ ГОТОВИ ДА СЕ СПРАВИМ С ВСИЧКО ПРЕД КОЕТО ЩЕ НИ СЕ НАЛОЖИ ДА СЕ ИЗПРАВИМ.
ВИЕ СТЕ ПОСЛЕДНИТЕ ИСТИНСКИ ВОИНИ И НАДЕЖДА НА ТОЗИ ВЕЛИК НО МНОГОСТРАДАЛЕН НАРОД.
ЗА МЕН Е ЧЕСТ ДА СМЕ ЗАЕДНО ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ГОДИНИ!
НАЧ ЩАБ ВОИНСКИ СЪЮЗ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"
Воински съюз Васил Левски БНОпълчение Шипка
ПОБЕЖДАВАТ ДЕЙСТВАЩИТЕ И СИЛНИТЕ ДУХОМ!
Национални контакти: 088 655 9812 / 0889595222/08820000977
www.bnoshipka.org
8
Избрани теми / Re: Еврейската наука - הקבלה
« Последна публикация от Марая - Април 25, 2020, 03:22:58 pm »
Здрасти Сладурка? Как си? :-*
Да , сряда е 4ят ден от седмицата.
9
Избрани теми / Re: Еврейската наука - הקבלה
« Последна публикация от sladurka - Април 23, 2020, 09:06:13 pm »
Няма ли грешка в статията - относно числото 3 и това, че сряда е щастливият ден за подвластните му? Сряда е четвъртия ден от еврейската седмица, нали? ;)
10
Астрология / гаф след гаф
« Последна публикация от Марая - Април 19, 2020, 02:16:19 am »
 Народе , Христос Воскресе!
Мислех да си дам малка почивка , както ББ , но това , което прочетох и изслушах ме вкара в различни емоционални състояния в рамките на пет минути. Някой може да каже , това е диагноза , аз обаче ще кажа : СМЯХ , СТРАХ ,СРАМ.
Питате ли се какви ги вършат "великите мъже на държавата"? Срам и позор за теб народе.

Всички знаем , че 32тона българско агнешко месо , за чиято стойност ще плащаме с нашата кожа заминаха за ОАЕ.
От там ни пратиха фурми и малко санитарни материали.
Някой ще каже , че арабите са ни прецакали. Да ..,ама не.
На дъното на тези нелепа ситуация седят самия ББ и Гешев.
Малко по-рано преди фурмите да пристигнат ,  лично глаДния прокурор изпраща в Дубай двама прокурори и няколко ченгета , за да приберат Божков. Само да вметна , че не симпатизирам на Божков , но не отричам и определени негови качества. И така...викат Божков на среща в присъствието на тамошни прокурори и нашите решават , че се намират на акция в с. Трилисник Пловдивско и слагат белезниците на Божков.
Малка подробност в с. Трилисник лично Гешев водеше операцията за 100 лв , а при Божков се търси над един милиард.
В следствие на своеволията на нашите Рамбовци се разиграва екшън и същите  под конвой са изритани и изпратени за България , без Божков разбира се.
За да направи мили очи пред арабите ББ изпраща 32тона агнешко за ВЕЛИКДЕН / ОЩЕ ЕДИН ОГРОМЕН ГАФ ЗАЩОТО ТАМ ПРЕОБЛАДАВА МЮСЮЛМАНСКО НАСЕЛЕНИЕ/.В резултат на което пристигат фурмите и малко маски.

Сигурна съм , че на всички е ясно , че Божковата история си има съучасници. Но тъй като чух какви ли не неща , около историята с фурмите реших да се поразровя.
Докато слушах  и четях Биволъ се смях от сърце. После обаче ми стана обидно от постъпките и мега арогантното поведение на милиционера Гешев , от безкрупулния ББ и не на последно място от овчедушието ни.
Страници: [1] 2 3 ... 10