Форум за Астрология

Астрология. Езотерика. => Съновник => Темата е започната от: Марая в Септември 05, 2011, 03:51:54 am

Титла: Сънища и зодиакални знаци
Публикувано от: Марая в Септември 05, 2011, 03:51:54 am

(http://cdn.alle.bg/timq1g5tqcsxv.jpeg)

Риби, Раци, Скорпиони
Водната група по правило се смята за господар на сънищата. Към техните „сънни” откровения би трябвало да се вслушват всички, макар че техните сънища могат да са освен конкретни и напълно отнесени. Това в най-голяма сила важи за Рибите, които могат да се нарекат Оракулът на Зодиака. Те са способни да разтълкуват и най-заплетените съновидения. Техните пророчески сънища може да са свързани с любов, деца или различни печалби. Раците трябва да обърнат внимание на сънищата, касаещи пътешествия и далечни страни. Пророческите им сънища могат да са за религиозни или кариерни въпроси, докато при Скорпионите сънищата имат научно-образователен характер.


Близнаци, Везни, Водолеи
Рационалните въздушни знаци не са твърде силни в сънуването. Все пак е важно да обръщат внимание на сънищата, свързани с взаимоотношения. Богът на съня си контактува с тях чрез различни символи, схеми, букви и цифри, така че не бива да ги подценяват. Може да си спомните за Менделеев, който е бил Водолей, и е сънувал таблицата на химичните елементи, която в последствие носи неговото име. При тях важи правилото – ако дълго сте мислили над някаква задача, легнете да поспите и ще се събудите с решение. Тук първенството държат Близнаците, те са „майстори” на конкретните сънища, които могат да се реализират в практиката. Везните, като хора отдадени на любовта, могат да получат прозрения на сън относно любовните си терзания или пък кой ще е техния избраник/избраница. А за Водолеите вече стана дума – те може да изобретят.

(http://img.photo-forum.net/site_pics/158/4_1259435467.jpg)
Лъвове, Овни, Стрелци
Богатата фантазия на огнените знаци може да надмине всеки 3D филм, нужно им е само да се размечтаят и направо се хипнотизират, а после могат да ви разкажат една невероятна история. Пророческите сънища на огнените знаци се отнасят най-вече за самите тях или (как може да не се сетите) за велики личности. Трябва да обръщат внимание на сънищата с пламъци, светлини, светещи предмети. Разбира се на гребена на вълната са Лъвовете, макар че техните царствени сънища често са измамни. Те трябва по-скоро да се вслушват в сънищата на половинката си. „По-качествено” сънуват Овните и Стрелците. Покрай откровенията за любов и кариера, за наука и пътешествия, те са в състояние да приемат пророчество с глобално значение!

Телци, Деви, Козирози
Земните знаци са практични люде, които рядко се замислят върху своите сънища. Обикновено в значимите сънища на Телците присъстват хубава храна, облекла и уютен дом. Девите пък пренасят в сънищата своите анализи и желание за подредба, а Козирозите – схемите и плановете си. И разбира се в техните сънища присъстват най-вече растения, животни и хора. Така че земните знаци би следвало внимателно да проучват съновниците за тълкуване на символните образи. Класическите сънища на земните знаци често са свързани с реални ситуации, затова и те често получават много конкретни отговори насън. Може да е рядко, но пък е на място. [автор AstroFocus]